ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

Bármely, általunk a weboldalainkon gyűjtött személyes adatra a célból van szükségünk, hogy a lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatást tudjuk nyújtani, például, hogy értesíteni tudjuk Önt érdeklődésére számot tartó lehetőségekről, és, hogy a minél jobb szolgáltatás érdekében megismerhessük látogatóink igényeit. Nem adjuk el, és nem adjuk bérbe látogatóink személyes adatait semmilyen szervezetnek. Az elektronikus kereskedelemben részvevők (eladók, beszállítók, és mások) személyes adatoknak csak azon részét kapják meg, amely szükséges ahhoz, hogy az Ön által megvásárolt termék vagy szolgáltatás teljesítése során szerepüket betöltsék. Személyes adatot csak az esetben adunk ki, ha minket arra törvény kötelez.

Adatai kezelésekor a Személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII törvénynek megfelelően járunk el.

A Line Design Kft. adatkezelési alapelvei összhangban vannak az adatvédelemmel kapcsolatos hatályos jogszabályokkal, így különösen az alábbiakkal:

- 1992. évi LXIII. törvény – a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról (a továbbiakban Avtv., adatvédelmi törvény);

- 1995. évi CXIX. törvény – a kutatás és a közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről (Katv.);

- 2000. évi C. törvény – a számvitelről (Számv. tv.);

- 2001. évi CVIII. törvény – az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről (Eker. tv.);

- 2008. évi XLVIII. törvény – a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól (Grt.).

Adatvédelmi szabályzatunkat az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény alapján hoztuk létre.

A koccintas.hu felülete ingyenesen, regisztráció nélkül böngészhető, azonban bizonyos szolgáltatások igénybevétele regisztrációhoz kötött.

A koccintas.hu látogatásával automatikusan elfogadja az adatvédelmi szabályzatot.

Az adatszolgáltatás önkéntes. Személyes adatai (név, email, telefon, kor, lakóhely, nem) csak abban az esetben kerülnek rögzítésre, amennyiben regisztrál. Adatai megadásával hozzájárul azok kezeléséhez, rögzítéséhez, feldolgozásához és felhasználásához. A regisztráció során megadott email címre hírlevelet csak az Ön kifejezett hozzájárulásával küldünk. Regisztrációja megszűntetését e-mailen kérheti tőlünk.

A koccintas.hu látogatása során – amennyiben böngészőjében engedélyezve van – automatikus adatrögzítést végzünk. Ezt úgynevezett sütivel (cookie) tesszük lehetővé, amiket abból a célból mentünk el az Ön számítógépén, hogy Ön a látogatás során azonosítani tudjuk. A sütiket maga a webszerver hozza létre a böngésző segítségével a felhasználó gépén, ahol azok egy elkülönített könyvtárban kerülnek tárolásra. Ezek kis méretű állományok, amik személyes adatokat nem, csak egyedi beállításokat és statisztikai információkat tartalmaznak. A sütiket a tökéletes felhasználói élmény elérése érdekében alkalmazzuk.

Amennyiben jogsértő vagy hibás információt észlel, kérjük, hogy e-mailben jelezze azt felénk, hogy minél előbb korrigálhassuk azt.

A koccintas.hu felületére csak regisztrált felhasználók tölthetnek fel adatokat.

A feltöltött adatok előzetes szerkesztés után jelenhetnek meg a felületen. A szerkesztést a koccintas.hu csapata végzi. A készítők fenntartják a jogot, hogy akár külön indoklás nélkül is elutasítsák a feltöltött tartalmat.

A készítők nem vállalnak felelősséget az oldalakon megjelenő adatok tartalmáért, illetve a hibás vagy hiányos információkból eredő problémákért.

A szolgáltatások bővítése érdekében elhelyezhetünk egyéb weboldalakra történő hivatkozásokat lapjainkon. Kijelentjük, hogy nem vagyunk felelősek ezen weboldalak tartalmaiért és titokvédelmi előírásaiért. Az oldalainkról más szervezetek oldalaira vezető hivatkozások nem jelentik azt, hogy támogatjuk szolgáltatásaikat, vagy hogy egyetértünk eljárásaikkal. Partnereink, támogatóink esete azonban kivételt képez ez alól.

Jelen szabályzat módosítására fenntartjuk a jogot oly módon, hogy a honlapunkon közleményt tegyünk közzé.

Kijelentjük, hogy az oldalainkon látható információk a Line Design Kft. birtokában vannak. A koccintas.hu oldalainak tartalmát és megjelenítését nemzetközi és magyar törvények védik. Tilos a tőlünk származó információk, szolgáltatások, termékek árusítása, bármilyen formában történő megváltoztatása és ismételt megjelentetése. A megjelent anyaggal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk, és szükség esetén bírósági úton is érvényesítjük.

Aki az oldalunkon regisztrálja magát, az adatvédelmi szabályzatunkat elfogadottnak tekinti, azzal egyetért.